Fotoshoots

Mijn kinderen mooi op de foto krijgen?

Mijn kinderen lachend op de foto?

‘Mijn kinderen willen nooit lachen op de foto’

 

Dit bovenstaande zinnetje heb ik moeders vaak horen zeggen tegen mij. ‘Ik ben benieuwd, mijn kinderen willen nooit lachen en willen nooit samen op de foto’ En ‘als ik dan een foto heb is ie bewogen!’
Herkenbaar? 😉
Kinderen lachend op de foto

Toen mijn zoontje nog wat jonger was kreeg ik hem makkelijk op de foto, ik kon hem neerleggen zoals ik wilde en klikken maar.. Maar nu, nu hij 2.5 is heeft hij een eigen willetje en een kind blijft natuurlijk een kind en vliegt overal heen. ‘Naar mama en de camera kijken terwijl ik ook lekker kan spelen? Dat doe ik niet hoor!’
En terecht ook, ik vind het heerlijk om zulke foto’s van mijn kind te hebben. Precies zoals hij is.

 

Vreemde ogen dwingen

Dit klinkt misschien wat gek maar het is wel zo. De kinderen kennen mij vaak niet en ben nieuw voor ze. Wanneer jij als ouder tegen je kind zegt, ‘lach eens even lief’ of ‘ga daar maar even zitten’. Dan doet hij dit vaak niet. Wanneer ik, als fotograaf zijnde, dat tegen jou kind zou zeggen dan zit de kans er dik in dat hij dit wel zou doen. Juist omdat vreemde ogen dwingen.
Jullie hebben mij ingehuurd om mooie foto’s van jullie kinderen te krijgen en deze op te kunnen hangen of om weg te kunnen geven. Ik zal er tijdens een shoot ook alles aan doen om dit voor elkaar te krijgen. Kinderen vinden het leuk om te vertellen welke voeten het meeste stinken of wie de meeste scheetjes laat! 🙂

 

Mijn werk als pedagogisch medewerker

Omdat ik, als pedagogisch medewerker, in de kinderopvang en op de buitenschoolse opvang werk. Weet ik als geen ander hoe kinderen kunnen zijn.
Er zit geen knopje op om ze uit te doen en er zit geen knopje op om ze aan te zetten. Wat er voor zorgt dat elk kind uniek is. Gelukkig maar! ♡
Ik zorg er voor, als fotograaf zijnde, dat jou kind zich veilig voelt bij mij en daar komen de mooiste plaatjes van!

 

Wanneer je een shoot bij mij boekt met je kinderen krijg je van mij een brochure met daarin tips en tricks om goed voorbereid de shoot in te gaan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.