Fotoshoots

Newbornshoot

newbornshoot Zwartsluis, newbornshoot zwolle, newbornshoot meppel, newbornshoot hasselt, newbornshoot genemuiden

Newbornshoot

Een paar weken terug is knappe Liah geboren! Ouders hadden op hun verlanglijstje een newbornshoot van Evita Fotografie staan. De papa van Liah ken ik al zo ongeveer mijn hele leven.
Voordat ik schrijf over de newbornshoot is het leuk om wat voor af nog te weten.
Toen zij een relatie kregen en ik modellen zocht voor mijn portfolio voor een loveshoot had ik hun gevraagd. Dat was zo leuk om te doen, we zouden in het water foto’s maken maar dat mocht toen helaas niet. Staat dus nog steeds op mijn verlanglijstje (wie bied zich aan? haha).
Toen werd ze zwanger, ook die foto’s mocht ik maken. Ook dat was leuk. Alles klopte qua kleuren.
Kijk maar:

zwangerschapsshoot zwartsluis, zwangerschapsshoot zwolle, zwangerschapsshoot Hasselt, zwangerschapsshoot meppel, fotograaf zwolle, fotograaf meppel, fotograaf zwartsluis, fotoshoot zwartsluis, fotoshoot zwolle zwangerschapsshoot zwartsluis, zwangerschapsshoot zwolle, zwangerschapsshoot Hasselt, zwangerschapsshoot meppel, fotograaf zwolle, fotograaf meppel, fotograaf zwartsluis, fotoshoot zwartsluis, fotoshoot zwolle

 

 

 

 

 

Zwanger

Wat super leuk is om te vertellen is dat zij op haar verlanglijstje had staan dat ze graag een newbornshoot van mij wilde hebben. Als ik het goed heb begrepen hebben vrienden gevraagd welke fotograaf ze moesten hebben voor een fotoshoot en toen heeft ze mijn naam genoemd. Héél leuk vind ik dat om te horen!

 

De newbornshoot

Toen ik, na 45 minuten rijden, aankwam bij hun huis werd ik blij verrast. Wat een mooi groot en licht huis. We hebben eerst even gekletst over hoe het ging, hoe was de bevalling etc. daarna zijn we naar boven gegaan. Daar was prachtig licht. Perfect voor de foto’s. We hebben daarom ook zo goed als alle foto’s boven gemaakt.
Liah was wakker en alert, helemaal niet erg tijdens een lifestyle newbornshoot. Go with te flow!
Ze vond het klikken van mijn camera zeer interessant, ze begon te lachen. Vooral wanneer papa en mama haar aandacht gaven, dat is het allerleukste!
Tussendoor was het nog even tijd voor een flesje, geen probleem. We nemen alle tijd die nodig is voor de newbornshoot!


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.