De eerste verjaardag vieren met een cakesmash

Hoera! Jullie kleintje wordt bijna 1 jaar! Alvast van harte gefeliciteerd!
Willen jullie deze mijlpaal op een bijzondere manier vast laten leggen? Dan is een cakesmash zeker wat voor jullie. Wat is er nou leuker dan lekker kliederen met taart?
Dit zorgt gegarandeerd voor prachtige foto’s die jullie een blijvende herinnering geven aan de eerste verjaardag van jullie zoon of dochter.
Als jullie besluiten om een cakesmash te boeken, houd er dan rekening mee dat je deze ongeveer 1,5 maand voor de verjaardag boekt.
Zo is er namelijk genoeg tijd om bijvoorbeeld een uitnodiging te maken met de foto’s.

Zo ziet de cakesmash eruit

Wanneer jullie mij een berichtje sturen met de datum waarop jullie kindje 1 jaar wordt, spreken we vervolgens samen een datum af waarop we de cakesmash zullen doen. Ook bespreken we het thema en de taart. Ik bouw mijn huiskamer om tot studio en zorg voor een mooi decor waarin jullie kindje zich helemaal kan uitleven! Allereerst zal ik wat foto’s maken zonder taart en daarna kan het kliederen beginnen. Sommige kindjes moeten even gestimuleerd worden, maar als ze het eenmaal door hebben gaan ze los! Nadat ik de cakesmash heb vastgelegd, maak ik alles schoon. Jullie kunnen dan tegelijkertijd je kindje schoonmaken. Daarna maak ik het badje klaar met lekker warm water. We pakken de bellenblaas erbij en ook hier maak ik nog een aantal leuke foto’s van!

 

Cakesmash zwartsluis, cakesmash zwolle, cakesmash meppel, 1 jaar, fotograaf zwartsluis, fotograaf meppel, fotograaf hassel, fotograaf genemuiden, cakesmash hasselt

Herinneringen voor later

Je eigen eerste verjaardag herinner je je waarschijnlijk niet.
Maar dankzij de mooie foto’s van de cakesmash heeft jouw kindje later wel een prachtige herinnering aan zijn of haar eerste verjaardag. Ook later zal hij of zij er nog smakelijk om kunnen lachen en natuurlijk lachen jullie dan mee.
Ik hoop jullie binnenkort in mijn studio te zien en vier graag de eerste verjaardag van jullie kleintje met jullie mee!

Cakesmash zwartsluis, cakesmash zwolle, cakesmash meppel, 1 jaar, fotograaf zwartsluis, fotograaf meppel, fotograaf hassel, fotograaf genemuiden, cakesmash hasselt

Prijzen
€175

– versiering/thema in overleg

– bij een thema is het €30,- extra voor extra aankopen

– inclusief taart (in overleg welke)

– foto’s zonder taart

– foto’s met taart –> Taart is gemaakt door banketbakkerij Ekkelenkamp

– badsessie met bellenblaas

– 10 digitale foto’s

– eventueel gebruik van aanwezige kleding

– foto’s bijkopen is mogelijk voor €10,- per stuk