Een tijdje geleden heb ik een shoot bij Evita geboekt. Een datum geprikt en wat hadden we allemaal veel zin om de gaan shooten. Helaas moest iemand van ons getest worden en kon het niet doorgaan. Gelukkig was dit voor Evita geen probleem en konden we kosteloos een andere datum afspreken. Evita had een mooie locatie gevonden. En zorgde ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelden bij haar. Mijn kinderen waren niet top fit en huilden veel aan het begin van de shoot maar door Evita haar doorzettingsvermogen, geduld en grapjes is het helemaal goed gekomen! Wij zijn super blij met de foto’s! En zullen zeker nog eens bij Evita een sessie boeken!!
Karen

Evita maakt erg mooie en goede foto’s. Ze weet waar ze mee bezig is en vervult de wensen van de klant. Wij hebben al verschillende shoots gedaan en het resultaat is super! Je krijgt de foto’s snel geleverd waardoor je er al snel van kan genieten!!

Désiree

lieve en leuke vrouw die mijn 4 kids allemaal lachend op de foto kreeg. Top! echte aanrader.

Annelies

Topper! Neemt de tijd en is super lief!
                                                                                             Joanne

Super leuke fotoshoot gehad met ons gezin. We hebben het getroffen met het weer. Evita heeft zoveel mooie foto’s gemaakt wat het erg lastig maakte om te kiezen.
                                          Adie

Onze zoon heeft een cakesmash gedaan bij Evita! Alles was goed geregeld. De shoot was gezellig en relaxed. De foto’s hadden we heel snel en wat zijn ze mooi. Dankjewel!
Niesje