Meer informatie staat onder de foto’s

Een generatiefoto is een mooi familiedocument

Op wie lijk jij het meest? Op je moeder of je vader? Je broer of je zus? Of toch je opa of misschien je oma? Het is altijd weer een interessant onderwerp. Al bij de geboorte hoor je die vraag, op wie lijkt hij of zij het meest? Met een generatiefoto kun je de gelijkenissen in de familie mooi terug zien en ik leg dit graag voor jullie vast. Het is een waardevolle generatie-/familiefoto voor nu en zeker ook voor later! Het is een originele foto die zeker niet misstaat in een fotolijstje. Een mooi cadeau voor opa, oma, vader of moeder.

Zo wordt de generatiefoto gemaakt

Als jullie de generatiefoto boeken, zullen we samen een afspraak maken voor een datum en tijd. Jullie komen dan vervolgens bij mij thuis in mijn studio. Ik zet jullie allemaal één voor één op de foto. Als jullie weer naar huis zijn, ga ik met de foto’s aan de slag. Ik voeg alle foto’s samen en maak er één foto van. Dit duurt ongeveer 2 weken, maar het wachten wordt beloond met een prachtige generatiefoto!

Op wie lijk jij het meest?

Misschien heb je wel een hele grote familie en lijken je neven of nichten ook wel heel erg op jou. Of misschien lijken jullie wel allemaal op je grootvader of grootmoeder. Het leuke aan de generatiefoto is dat je jezelf met wie dan ook van je familie op de foto kan laten zetten. Je kunt het natuurlijk doen met al je broertjes en zusjes. Dat levert al hele mooie foto’s op, maar het kan natuurlijk ook met je neven of nichten. Een andere leuke optie is bijvoorbeeld een generatiefoto van (over)grootvader, vader, zoon en kleinzoon of natuurlijk (over)grootmoeder, moeder, dochter en kleindochter. Zijn jullie al enthousiast geworden? Ik zie graag jullie boeking tegemoet.


Tip: Trek een zwart shirt aan!

Klik hier voor het boeken van de shoot

Zwartsluis Zwartsluis Zwartsluis Zwartsluis Zwartsluis Zwartsluis Zwartsluis Zwartsluis