Laat jullie gezin vastleggen in een mooie gezinsshoot

Willen jullie als gezin samen op de foto? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een gezinsshoot. Het is enorm leuk om je af en toe als gezin vast te laten leggen op de foto. Door de jaren heen verandert iedereen. Volwassenen worden steeds een beetje ouder en de kinderen worden steeds groter. Het is dan ook erg leuk om later die foto’s er weer eens bij te pakken en te vergelijken met hoe jullie op dat moment zijn. En misschien is het op dat moment ook wel weer hoog tijd voor een nieuw setje foto’s!

Wat jullie kunnen verwachten van de gezinsshoot

Vaak denk je al snel dat een fotograaf alleen geposeerde foto’s maakt, maar juist met een gezinsshoot is het ook leuk om spontane foto’s te hebben.

Op spontane foto’s worden jullie vastgelegd zoals jullie zijn.
Tijdens de gezinsshoot maak ik beide soorten foto’s.
Daarnaast zorg ik er ook voor dat er foto’s gemaakt worden in verschillende opstellingen. Zo zal ik foto’s maken van het hele gezin samen, maar ook van alleen de kinderen en alleen de ouders.

De foto’s zijn een mooie en blijvende herinnering voor jezelf, maar het is natuurlijk ook leuk om ze cadeau te geven aan je ouders, grootouders of iemand anders!

 

Gezinsshoot Zwartsluis

Tot slot nog een paar dingen om over na te denken

De foto’s worden buiten gemaakt op een nader te bepalen locatie. Heb je zelf een locatie in gedachten, laat het mij dan weten. We kunnen altijd kijken of dat mogelijk is! Wanneer het slecht weer is, zullen we uiteraard een nieuwe afspraak maken. Daarnaast is het mooi als jullie de kleding op elkaar afstemmen. In mijn blog vind je tips over wat je het beste aan kunt trekken voor de gezinsshoot.

familieshoot, gezinsshoot, familieshoot zwartsluis, gezinsshoot zwartlsuis, fotograaf zwartsluis, fotograaf hasselt, fotograaf vollenhove, fotograaf zwartewaterland, fotograaf Sintjansklooster, fotograaf meppel, fotograaf staphorst, fotograaf punthorst, kinderfotograaf, familiefotograaf, familieportret, fotograaf Overijssel, fotograaf Drenthe

Prijzen
€175

– locatie in overleg

– max 5 personen (€15,- per extra persoon)

– 10 digitale foto’s (15 bij 10 personen of meer)

– foto’s bijkopen is mogelijk voor €10,- per stuk

– excl. reiskosten