Gezinsshoot Marknesse

Deze gezinsshoot in Marknesse was zo leuk, we hadden afgesproken in het waterloopbos te Marknesse.
Regelmatig kom ik op deze plek om fotoshoots te doen, het waterloopbos is perfect voor een gezinsshoot! Uiteraard doe ik er ook graag andere shoots, kinderen of familieshoots.
Dit gezin was relaxed en gezellig en ik ook, dat gaf een fijne samenwerking tijdens deze gezinsshoot in het waterloopbos.
Dat is ook te zien in de foto’s die je hier onder kan zien.

Eén van deze mensen kende ik al, ze moesten foto’s hebben voor het 50 jarig huwelijk van opa en oma. Ze zouden heel ver moeten rijden om een uurtje te shooten en weer terug, dat wilden ze niet. Wat ik ook wel begrijp, als er ook zo’n leuke fotograaf in de buurt woont. 😉
Gelukkig dacht ze meteen aan mij en de shoot was binnen 1 week geregeld. Toevallig had ik nog plek want er was een shoot uitgevallen. Geluk voor hun, geluk voor mij!

Even geleden

Voor mij was het een poosje geleden dat ik een gezinsshoot had gedaan, uberhaupt een shoot had gedaan want ik had een maand vrij genomen. De maand december deed ik geen fotoshoots.
Als eigen ondernemer sta je nooit stil, er is altijd werk wat er moet gebeuren achter de schermen.
Ik heb flink wat cadeaubonnen uitgeschreven voor newbornshoots bijvoorbeeld maar ook voor gezinsshoots. Veel mensen hebben een leuk cadeautje onder de boom gekregen!

Wordt jij enthousiast van deze foto’s? En wil jij ook een gezinsshoot in het waterloopbos in Marknesse? Kijk dan even bij mijn portfolio naar de gezinsfoto’s of neem contact met mij op.
Ik vind het leuk om jou voor mijn lens te hebben!

Wil je meer zien van het waterloopbos, klik dan hier.