gezinsshoot zwartsluis, familieshoot zwartsluis, gezinsfoto, fotograaf overijssel, fotograaf meppel, fotograaf zwolle, fotograaf hasselt, fotograaf zwartsluis, gezinsshoot meppel, gezinsshoot zwolle, gezinsshoot staphorst, gezinsshoot vollenhove, zwartsluis,

Gezinsshoot

“Een gezinsshoot is een magisch moment waarop de liefde van het gezin vastgelegd wordt in tijdloze beelden.”

Gezinsshoot zwartsluis, fotograaf zwartsluis, evita fotografie, fotograaf zwolle, fotograaf meppel, fotograaf steenwijk, fotoshoot zwartsluis, fotoshoot staphorst, fotograaf rouveen, familiefotograaf, kinderfotograaf

Laat je gezin vastleggen in een mooie gezinsshoot

Willen jullie als gezin samen op de foto? Dan ben je bij mij aan het juiste adres voor een gezinsshoot. Het is héél leuk om je af en toe als gezin vast te laten leggen op de foto. Zelf probeer ik dit elk jaar te doen met mijn gezin. Door de jaren heen verandert iedereen. Volwassenen worden een beetje ouder en de kinderen worden groter. Het is dan ook erg leuk om later die foto’s er weer eens bij te pakken en te vergelijken met hoe jullie op dat moment zijn. Misschien is het op dat moment ook wel weer hoog tijd voor een nieuw setje foto’s!?

fotograaf zwartsluis, kinderfotograaf zwartsluis, kinderfotograaf, fotograaf hasselt, fotograaf vollenhove, fotograaf zwartewaterland, fotograaf meppel, fotograaf zwolle, fotograaf sintjansklooster, fotoshoot zwartsluis, fotoshoot, kinderportret, fotograaf staphorst, gezinsshoot zwartsluis, familieshoot, familieshoot zwartsluis, familieshoot Overijssel

Wat jullie kunnen verwachten van de gezinsshoot

Vaak denk je al snel dat een fotograaf alleen geposeerde foto’s maakt, maar juist met een gezinsshoot is het leuk om spontane foto’s te hebben.
Doormiddel van spelletjes, kleine en leuke opdrachtjes zorg ik voor ontspannen en spontane foto’s.

Tijdens de gezinsshoot maak ik beide soorten foto’s.
Daarnaast zorg ik er ook voor dat er foto’s gemaakt worden in verschillende opstellingen. Zo zal ik foto’s maken van het hele gezin, maar ook van alleen de kinderen en alleen de ouders.
Met mijn bijna 10 jaar ervaring in de kinderopvang en veel geduld weet ik kinderen spontaan op de foto te krijgen!

De foto’s zijn een mooie en blijvende herinnering voor jezelf, maar het is natuurlijk ook leuk om ze cadeau te geven aan je ouders, grootouders of iemand anders!

Tot slot nog een paar dingen om over na te denken

De foto’s worden buiten gemaakt op een nader te bepalen locatie. Heb je zelf een locatie in gedachten, laat het mij dan weten. We kunnen altijd kijken of dat mogelijk is! Wanneer het slecht weer is, zullen we uiteraard een nieuwe afspraak maken. Daarnaast is het mooi als jullie de kleding op elkaar afstemmen. In mijn blog vind je tips over wat je het beste aan kunt trekken voor de gezinsshoot.

Prijzen

Basis

Gezinsshoot
175
  • 10 digitale foto's naar eigen keuze
  • Maximaal 6 personen
  • Foto's bij bestellenPopulair

Luxe

Gezinsshoot
265
  • Maximaal 6 personen
  • 20 digitale foto's naar eigen keuze
  • Harmonica boekje t.w.v. €15Populair

Super luxe

Gezinsshoot
425
  • Maximaal 6 personen
  • 30 digitale foto's naar eigen keuze
  • €20,- print tegoed*
  • Album 15x15 t.w.v. €33,50

*‘inclusief print tegoed die te besteden is aan het bestellen van afdrukken van hoogwaardige kwaliteit via mijn brochure’

Zodra de boeking is gedaan zal ik een factuur via de mail opsturen, deze dient voor de shoot te worden betaald. Bij betaling ga je akkoord met mijn algemene voorwaarden. Deze is voor gereserveerde tijd, kennis en voorbereidingen.

Zodra deze is betaald is de boeking definitief. Eventuele reiskosten worden na de shoot in rekening gebracht, dit is €0.35 cent per kilometer vanaf 8064.