Welkom

Ik ben een lieve, kindvriendelijke en vrolijke fotograaf uit Zwartsluis, ik leg met veel passie de herinnering vast zoals ze op dat moment zijn.

Mijn foto’s worden omschreven als
warm – zacht & licht met pure emoties.
Dit zie je dan ook terug in mijn foto’s.

Meer lezen over mij


Ik fotografeer voornamelijk kinderen en baby’s, deze tak van fotografie ligt mij ontzettend goed omdat ik als pedagogisch medewerker heb gewerkt in de kinderopvang.
Maar vind het ook onwijs leuk om gezinsshoots, loveshoots, vriendinnenshoots en cakesmashes te doen. Wanneer je enthousiast bent en mij graag als fotograaf wil, klik dan hier en maak gemakkelijk een afspraak bij Evita Fotografie.Onze zoon heeft een cakesmash gedaan bij Evita! Alles was goed geregeld. De shoot was gezellig en relaxed. De foto’s hadden we heel snel en wat zijn ze mooi. Dankjewel!
Niesje

‘Een tijdje geleden heb ik een shoot bij Evita geboekt. Een datum geprikt en wat hadden we allemaal veel zin om de gaan shooten. Helaas moest iemand van ons getest worden en kon het niet doorgaan. Gelukkig was dit voor Evita geen probleem en konden we kosteloos een andere datum afspreken. Evita had een mooie locatie gevonden. En zorgde ervoor dat de kinderen zich op hun gemak voelden bij haar. Mijn kinderen waren niet top fit en huilden veel aan het begin van de shoot maar door Evita haar doorzettingsvermogen, geduld en grapjes is het helemaal goed gekomen! Wij zijn super blij met de foto’s! En zullen zeker nog eens bij Evita een sessie boeken!! ‘
Karen