familieshoot, gezinsshoot, familieshoot zwartsluis, gezinsshoot zwartlsuis, fotograaf zwartsluis, fotograaf hasselt, fotograaf vollenhove, fotograaf zwartewaterland, fotograaf Sintjansklooster, fotograaf meppel, fotograaf staphorst, fotograaf punthorst, kinderfotograaf, familiefotograaf, familieportret, fotograaf Overijssel, fotograaf Drenthe, beste kinderfotograaf, kinderfotograaf

Geef het mooiste cadeau met kinderfotografie

De tijd vliegt voorbij en je kinderen groeien als kool. Voor je het weet heeft je baby alweer tandjes en is het babyachtige er alweer af. Niet veel later kunnen ze al heel goed lopen en zelfs praten. Weer even later gaan ze naar school en voor je het weet zijn ze het huis alweer uit. Soms wil je ze het liefst achter het behang plakken, maar meestal zou je de tijd wel stil willen zetten omdat het allemaal veel te snel gaat! Met kinderfotografie zet je de tijd als het ware stil. De kinderen worden vastgelegd op een foto en je houdt er een blijvende herinnering aan over die je eventueel ook cadeau kunt doen aan je familie.

Kinderfotografie is speciaal afgestemd op de kinderen

Samen met de kinderen trekken we eropuit naar een nader te bepalen locatie.
Het liefst gaan we naar een locatie waar de kinderen het naar hun zin hebben. Want als de kinderen lekker los kunnen gaan, krijg je de meest spontane foto’s. Denk hierbij aan een kinderboerderij, een speeltuin, het bos of het strand.
Als je zelf nog leuke ideeën hebt voor een locatie, mag je dat gerust laten weten!

Kinderfotografie kan ik ook in mijn studio doen.
Hier heb ik ruimte voor ongeveer 3 tot 4 kinderen.
Neem hiervoor contact met mij op over de mogelijkheden.

 

Kinderfotografie Zwartsluis

Nog een paar tips

Kinderfotografie betekent niet per definitie dat het broertjes en/of zusjes moeten zijn. Als jullie je zoon of dochter met zijn of haar vriendjes en/of vriendinnetjes op de foto willen laten zetten, is dat natuurlijk ook mogelijk. Zo hebben de kinderen later ook zelf een mooie herinnering aan hun jeugd. Daarnaast is het ook handig om tijdens de voorbereiding goed te letten op de kledingkeuze van jullie kids. Het is het mooist als de kleding op elkaar wordt afgestemd. In mijn blog lees je hier meer over!

Kinderfotografie Zwartsluis, kinderfotograaf, fotograaf zwartsluis, fotograaf zwolle, fotograaf hasselt, fotograaf meppel, fotograaf genemuiden, fotograaf rouveen, kinderportret, kinderfotografie

Prijzen
€145

– locatie in overleg

– max 3 kinderen (€8,- per extra kind)

– tot en met 18 jaar

– 10 digitale foto’s

– foto’s bijkopen is mogelijk voor €10- per stuk

– keuze uit minimaal 25 nabewerkte foto’s

– excl. reiskosten

– thema mogelijk, stuur mij een bericht voor de mogelijkheden