Dit is een mooie en leuke manier om jullie liefde vast te leggen.
Of je nu één jaar of al 10 jaar samen bent, een love shoot kan altijd en kan op elk moment!

Jij + jouw partner = een loveshoot

Zijn jullie ook zo verliefd en dolgelukkig met elkaar? De liefde is het waard om vastgelegd te worden! Een loveshoot is daar natuurlijk uitermate geschikt voor. Het maakt niet uit hoe lang je samen bent. Of je nu één jaar of al tien jaar samen bent, een loveshoot kan altijd en op elk moment! Je kan het als verrassing voor je partner boeken, je kan het boeken om een mijlpaal in jullie relatie te vieren of gewoon omdat jullie enorm blij zijn met elkaar!

Evita Fotografie legt de liefde vast met liefde

Ik vind het fantastisch om foto’s te maken en dat doe ik dan ook met alle liefde.
Ik wil heel graag ook jullie liefde op de camera vastleggen.
De foto’s worden op een nog nader te bepalen locatie gemaakt. Hierbij kan je denken aan het bos of op het strand. Maar als jullie zelf een plekje hebben waar jullie fijne herinneringen aan hebben, kan dat natuurlijk ook!

Het zou mooi zijn als jullie van tevoren even nadenken over jullie kledingkeuze.
Op mijn blog vind je tips om de juiste kleding te kiezen voor een fotoshoot, zeker de moeite waard om vooraf even door te nemen.

 

loveshoot zwartsluis, loveshoot zwolle, loveshoot meppel, loveshoot overijssel, fotograaf zwolle, fotograaf meppel, fotograaf Genemuiden, fotograaf Hasselt, fotograaf zwartsluis, fotoshoot zwolle, fotoshoot meppel, fotoshoot Hasselt

Een loveshoot biedt jullie een blijvende herinnering

Het is mooi om samen met je grote liefde op de foto te gaan. Laat jullie liefde vereeuwigen. Later als jullie samen oud en grijs geworden zijn, zijn die foto’s van jullie prille liefde een mooie herinnering om op terug te kijken! Na afloop van de loveshoot krijgen jullie 8 digitale foto’s. Natuurlijk is het ook mogelijk om meer foto’s bij te kopen. De foto’s kunnen jullie bijvoorbeeld gebruiken voor jullie trouwkaart. Maar ook om gewoon in een lijstje te stoppen en ergens in huis neer te zetten of op te hangen.
loveshoot zwartsluis, loveshoot zwolle, loveshoot meppel, loveshoot overijssel, fotograaf zwolle, fotograaf meppel, fotograaf Genemuiden, fotograaf Hasselt, fotograaf zwartsluis, fotoshoot zwolle, fotoshoot meppel, fotoshoot Hasselt

Prijzen
€150

– locatie in overleg

– 2 personen

– 10 digitale foto’s

– foto’s bijkopen is mogelijk voor €10,- per stuk

– keuze uit minimaal 25 nabewerkte foto’s

– excl. reiskosten