Laat je baby op de foto zetten tijdens een newborn shoot

Zijn jullie/ben jij in verwachting? Van harte gefeliciteerd! Als de baby er eenmaal is, is er niets mooier dan dat kleine wondertje vast te leggen op camera. Een baby verandert heel snel en al gauw is het baby-achtige er alweer af. Een newborn shoot is dus bijzonder, want het legt je baby vast als hij of zij nog heel klein is. Ik neem altijd alle tijd voor een shoot en ga geduldig met jullie kleintje om. Jullie baby bepaalt het ritme van de shoot zodat alles op een rustige en prettige manier verloopt.

Het verloop van een newborn shoot

Ik laat jullie kindje zelf bepalen welke houding hij/zij het prettigst vindt, dit levert de mooiste beelden op.
De newborn shoot kan daarom een uur tot 2 uur duren. I
k zet jullie kindje op verschillende manieren op de foto te zetten, zodat jullie achteraf  mooie en gevarieerde foto’s hebben. Ik maak foto’s waar jullie kindje alleen op staat, maar ook foto’s van de baby samen met papa en/of mama en eventuele broertjes of zusjes.

Na de shoot maak ik een zorgvuldige selectie, uit deze selectie kiezen jullie de foto’s die jullie willen hebben.
De foto’s die jullie gekozen hebben, krijgen jullie digitaal in hoge resolutie toegestuurd.

 

newbornshoot, newbornshoot zwartsluis, fotograaf zwartsluis, fotograaf Overijssel, fotograaf Meppel, fotograaf Zwolle, newbornshoot zwolle, newbornshoot meppel, lifestyle, lifestyleshoot, fotoshoot zwartsluis, fotoshoot staphorst, fotoshoot Giethoorn, fotograaf Giethoorn, baby, newborn, newbornshoot, babyshoot, gezinsshoot, familieshoot,

Een geschikte datum prikken

Het liefst maak ik de foto’s als jullie kindje tussen de 11 en 21 dagen oud is, natuurlijk kan het ook als julie kindje al wat ouder is. De leeftijd van 2 en 3 maanden is ook heel waardevol om vast te laten leggen. In verband met mijn planning is het handig om alvast een afspraak te maken tijdens de zwangerschap. Ik houd dan een paar plekjes vrij rond de uitgerekende datum. Zo weten jullie zeker dat ik beschikbaar ben wanneer jullie kindje geboren is. Als jullie de newborn shoot geboekt hebben, krijgen jullie van mij een brochure met alle informatie die jullie nodig hebben. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met jullie en jullie newborn!

newbornshoot zwartsluis, newbornshoot, fotograaf Zwartsluis, fotograaf Zwolle, fotograaf meppel, fotograaf hasselt,

Prijzen
€250

– lifestyle fotoshoot bij jullie thuis

– newborn alleen

– gezinsfoto’s

– foto met broertje/zusje

– papa alleen met newborn

– mama alleen met de newborn

– 10 digitale foto’s

– keuze uit minimaal 30 nabewerkte foto’s

– foto’s bijkopen is mogelijk voor €10,- per stuk

– excl. reiskosten

– Album 15×15