Newbornshoot in Zwartsluis

Afgelopen weekend mocht ik een newbornshoot in Zwartsluis doen, mijn eigen woonplaats.
Heel handig want ik kon er lopend heen. Het was niet zomaar een newbornshoot, het was een newbornshoot van mijn eigen lieve kleine newborn nichtje, Lina!

Newbornshoot, hoe ging het?

Toen ik aankwam bij de newbornshoot, bij mijn broertje thuis, waren ze net klaar met douchen en moesten er nog wat puntjes op de i gezet worden qua kleding. Ik ging samen met mijn schoonzus in de kast van mijn broertje neuzen want we vonden dat hij een andere kleur t-shirt aan moest.
Mijn broertje haalde Lukas, mijn oudste zoon, op want die wilde ook komen om te spelen met mijn andere nichtje, Elisa. 
Gezellig!
De shoot verliep redelijk soepel en ik had ontzettend veel foto’s binnen 1 uur geklikt, leerpuntje voor mij want 600 foto’s in 1 uur is absoluut niet nodig. haha! 😉

Ik begon met de gezinsfoto’s op bed, samen knus bij elkaar en Elisa kreeg kleine opdrachtjes zodat zij ook ontspannen en vrolijk op de foto staat.
Lina kreeg tussendoor nog een flesje van papa en daarna lag ze heerlijk te slapen bij mama, de hond wilde ook zo ontzettend graag op de foto dus die kreeg ook zijn momentje.

Interesse?

Word jij enthousiast van deze foto’s en van mijn stijl? Wil jij ook een newbornshoot waarbij jullie allemaal ontspannen op de foto komen?
Neem gerust contact met mij op en ik kom héél graag jullie newborn tijdens een newbornshoot vastleggen!
Ik kom zelf uit Zwartsluis maar kom voor newbornshoots op verschillende plekken in omgeving van Zwolle, Zwartsluis, Meppel.