Meer informatie over de sittersessie staat onder de foto’s

Met 9 maanden is het tijd voor een sittersessie

Er zijn verschillende momenten waarop de ontwikkeling van je kindje in een fotoshoot vereeuwigd kan worden. Het begint met een zwangerschapsshoot. Daarna volgt uiteraard de newborn shoot. Rond 9 maanden kan je een sittersessie boeken en als het kindje 1 jaar wordt, kan je dat vieren met een cakesmash. De sittersessie is wat minder bekend, maar daarom niet minder leuk! Het woord verklapt eigenlijk al wanneer je deze shoot kan boeken, namelijk als je kindje net zelfstandig kan zitten.

Een sittersessie levert spontane en actieve foto’s op

Zoals jullie ook wel gemerkt hebben, verandert je kindje heel veel in het eerste jaar. Hij of zij is nu veel actiever dan tijdens de newborn shoot. Een mooi moment om dat vast te leggen in een sittersessie. Jullie zoon of dochter is zich bewust van wat er om hem of haar heen gebeurt en zal daarom ook veel in de camera kijken. Dit zorgt voor spontane foto’s waar je nog jaren plezier van hebt. Ook zijn deze foto’s zeer geschikt als cadeautje voor eventuele trotse opa’s en oma’s of lievelings ooms en tantes!

In het bos, op het strand, in de studio of ergens anders

De sittersessie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Misschien hebben jullie zelf ook wel een leuke locatie in gedachten waar jullie graag foto’s willen laten maken, bijvoorbeeld op het strand of in het bos, of misschien wel bij jullie in de tuin. In overleg kan er een heleboel. Natuurlijk kunnen we ook foto’s maken bij mij in de studio. Jullie kunnen het favoriete speelgoed of de favoriete knuffel meenemen voor nog persoonlijkere foto’s en uiteraard kunnen jullie van te voren al een mooie outfit samen stellen voor de shoot. Zo doen we er alles aan om het mooiste resultaat te krijgen!

Klik hier voor het boeken van een shoot