Ik krijg vaak de vraag van klanten, wat trek ik aan tijdens de shoot?
Daarom een blog over wat je het beste aan kan doen.
Als eerste, trek kleren aan waar jij je lekker en zelfverzekerd in voelt.
Happy feeling = happy foto’s!

Hier een aantal tips:
1. Probeer drukke prints, grote logo’s of opvallende letters/cijfers te vermijden. Deze neemt de aandacht weg van de foto en dat is jammer.
2. Kies een tijdloze look. Zo vind je de foto’s over een paar jaar ook nog leuk.
3. Wanneer je met meerdere mensen op de foto gaat is het mooi op de kleding op elkaar af te stemmen. Allemaal hetzelfde is wat saai maar, het is wel leuk om wat subtiele kleurtjes te gebruiken in elkaars kleding of accessoires. Bijvoorbeeld; grijze tinten in combinatie met wit. Allemaal aardetinten of wil je zekerheid, kies dan voor pastel kleuren. Deze maken de foto’s rustig en vloeken bijna nooit met de omgeving. Spijkerbroek doet het altijd goed.

4. Als je een shoot in de winter hebt, trek dan verschillende laagjes over elkaar aan zodat je het niet zo snel koud hebt tijdens de shoot.
5. Less is more, dat geld ook tijdens de fotoshoot. Niet te veel make-up, en beter geen gebruik van foundation met glitters. Je krijgt dan een vreemde schittering op je gezicht.
6. Denk ook zeker aan je schoenen! Hou rekening met de locatie.

7. Deze tip is belangrijk, hier hou ik zelf ook tijdens de shoot rekening mee maar denk er zelf ook even aan voor het geval ik het vergeet.. Haha. Haal je zakken van te voren leeg, geen sleutels of telefoons. Dit geeft een gek effect op de foto’s met allemaal bobbels in je broek. ?

Als laatste, geniet er van! Van de voorbereidingen, de fotoshoot zelf en na die tijd, wanneer je de foto’s in je mail krijgt! Zo krijg je de meest ontspannen en leuke foto’s.

Ben je enthousiast na het lezen van deze blog en wil je een shoot boeken? Klik dan
<hier>