Leg je mooie buik vast met een zwangerschapsshoot

Jullie verwachten een kindje? Van harte gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Deze negen maanden zijn heel bijzonder. De groeiende buik, het bijna niet kunnen wachten tot jullie je kindje eindelijk vast mogen houden. Deze maanden zitten vol bijzondere momenten en ik leg dit met liefde voor jullie vast tijdens een zwangerschapsshoot. Met de foto’s van de zwangerschapsshoot heb je voor altijd een tastbare herinnering aan deze mooie periode. En wanneer de kleine er dan eindelijk is, kunnen jullie ook bij mij terecht voor een newbornshoot. Op mijn website lees je hier meer over.

Er zijn verschillende variaties in de zwangerschapsshoot

Een zwangerschapsshoot draait uiteraard allemaal om de dikke buik, daarom kan je deze shoot natuurlijk in de eerste plaats zelf, als aanstaande mama, doen.
Maar het is natuurlijk ook heel mooi om de papa hierbij te betrekken!
Ook dat is mogelijk. Zijn er daarnaast nog andere kinderen in jullie gezin die binnenkort grote broer of zus worden? Dan kunnen we het natuurlijk ook zo regelen dat ook zij op de foto komen.
Zo hebben jullie als gezin een prachtige herinnering aan de mooie, dikke buik van mama.

 

zwangerschapsshoot zwartsluis, zwangerschapsshoot zwolle, zwangerschapsshoot Hasselt, zwangerschapsshoot meppel, fotograaf zwolle, fotograaf meppel, fotograaf zwartsluis, fotoshoot zwartsluis, fotoshoot zwolle

Een goede voorbereiding is het halve werk

De foto’s worden het mooist als je rustige kleding aantrekt, zonder al te drukke printjes. Vraag naar de mogelijkheden als je jurken van mij wil dragen.
We bespreken tijdens het maken van de afspraak of je gebruik wil maken van mijn jurken.
Daarnaast is het ook heel mooi als de kleding van de aanstaande papa en eventuele broertjes of zusjes op elkaar wordt afgestemd. Dit zorgt voor eenheid in de foto.
In mijn blog kan je advies lezen over welke kleding je het beste aan kan trekken.

Tot slot, de foto’s worden buiten gemaakt op een nader te bepalen locatie. Wanneer het slecht weer is, zullen we een nieuwe afspraak maken voor de zwangerschapsshoot.

 

Evita fotografie, fotograaf zwartsluis, fotograaf sintjansklooster, fotograaf vollenhove, zwangerschapsshoot zwartsluis, zwangerschapsshoot zwolle, zwangerschapsshoot vollenhove

Prijzen
€135

– max 5 personen (€15,- per extra persoon)

– locatie in overleg

– selecteer je eigen foto’s

– incl. kledingbrochure vol met tips

– 10 digitale foto’s

– keuze uit minimaal 25 nabewerkte foto’s

– excl. reiskosten 

– foto’s bijkopen is mogelijk voor €10,- per stuk